آژانس خبری اردبیل : به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سید کمالالدین میرجعفریان بعد از ظهر شنبه در مراسم افتتاح مجموعه گردشگری دروازه صلح ملل در اردبیل اظهار داشت: استان اردبیل با داشتن چشمههای آبگرم، کوه سبلان، طبیعت و آثار تاریخی متنوع دارای برند و شاخصههای گردشگری جهانی است که در این زمینه باید تورهای […]
آژانس خبری اردبیل :
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سید کمالالدین میرجعفریان بعد از ظهر شنبه در مراسم افتتاح مجموعه گردشگری دروازه صلح ملل در اردبیل اظهار داشت: استان اردبیل با داشتن چشمههای آبگرم، کوه سبلان، طبیعت و آثار تاریخی متنوع دارای برند و شاخصههای گردشگری جهانی است که در این زمینه باید تورهای گردشگری متنوعی را راهاندازی کنیم.
وی به ثبت بیش از ۲ هزار اثر طبیعی و تاریخی این استان در فهرست آثار ملی و حتی جهانی اشاره کرد و گفت: مجموعه توانمند ایرانگردی و جهانگردی زمینه و بستر خوبی را در این زمینه فراهم میآورد و بهتر است سرمایهگذاران در این بخش مورد حمایت جدی قرار گیرند.
معاون عمرانی استاندار اردبیل تصریح کرد: در دولت سیزدهم اجازه ندادیم تا امکانات و زیرساختهای توسعه گردشگری در این استان فریز شود بلکه با ورود بخش خصوصی به این حوزه به ویژه مرمت و احیای بناهای تاریخی و خانههای قدیمی سعی کردیم تا در جذب و جلب گردشگران شایسته و موفق عمل کنیم.
میرجعفریان افزود: باید با تأمین امنیت سرمایهگذاری تهدیدها را به فرصتها تبدیل کرده و حرکت تحولآفرینی را در بخش گردشگری رقم بزنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: فراتر از ارائه آمار و ارقام و کارهای روزمره و کلیشهای بهتر است به توسعه صنعت گردشگری با درآمد و ارزش افزوده بیشتر نگاه جامع و دامنهداری را داشته باشیم تا با بیان قابلیتهای استان در بخشهای فرهنگی، تاریخی، طبیعی و سازههای هیجانی بتوان در کنار جذب و ماندگاری گردشگر، به بهرهگیری کیفی نیز توجه کرد.
معاون عمرانی استاندار اردبیل اضافه کرد: این استان دارای قابلیتهای منحصر به فرد در صنعت گردشگری است اما ضرورت دارد زیرساختهای مطلوب در این بخش فراهم آید تا مدت ماندگاری مسافران و گردشگران را افزایش داد.
میرجعفریان بیان کرد: در دولت سیزدهم این مدت ماندگاری مسافران و گردشگران از ۲۴ ساعت به ۷۲ ساعت در استان اردبیل ارتقا یافته و به تناسب ظرفیت گردشگری و توانمندیهای موجود باید این حرکت را مورد حمایت و همراهی بیشتر قرار داد.
در این مراسم رئیس و هیأت مدیره شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی نیز یادآور شد: با راهاندازی نمایندگی هلدینگ دروازه صلح ملل سعی داریم تا در استانهای مختلف به تناسب قابلیتهای گردشگری حرکتهای خوب و تحولی را در ایجاد رونق بیشتر صنعت گردشگری انجام دهیم.
رضا هادی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: استان اردبیل، استان با قدمت تاریخی و همچنین آثار ارزشمند فرهنگی، میراثی، صنایع دستی و گردشگری طبیعی متنوع است که در کوتاهترین زمان میتوان از نقطه عشایری تا مرز آذربایجان و از دامنههای سبلان تا آبهای گرم سیر و سیاحت کرده و زمینه جذابیت حضور گردشگران را فراهم کرد.
وی گفت: بر اساس وظایف قانونی ابلاغ شده به استانها، تلاش بر این است تا در قالب این مجموعههای سرمایهگذاری و همچنین گردشگری بتوان به هدفگذاری فاخر دست پیدا کرد که در این زمینه بهتر است یک مجموعه گردشگری با برند اردبیل به علاقهمندان این حوزه معرفی شده و زمینهسازی برای اقدامات مناسب و مؤثر را فراهم کرد.
رئیس و هیأت مدیره شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی اردبیل را قطب توسعه و تقویت توریسم درمانی و گردشگری سلامت محور توصیف کرد و افزود: در این زمینه امیدواریم هلدینگ دروازه صلح ملل زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی بتواند اهداف خود را تحقق ببخشد.
در این جلسه مدیر نمایندگی هلدینگ دروازه صلح ملل استان اردبیل نیز با قدردانی از حضور و حمایت مسئولان استانی در راهاندازی این مجموعه در استان اردبیل خاطرنشان کرد: اردبیل سرزمین عاشقان به ائمه اطهار (ع) و مرزداران با ایمانی است که در دفاع از این مرز و بوم اوج حماسه و فداکاری را خلق کردند.
علیرضا احدی اضافه کرد: با راهاندازی این مجموعه تلاش ما بر این است تا فصل جدیدی را در توسعه صنعت گردشگری در استان باز کنیم و ما بعد از ۹ ماه پیگیری و تلاش مستمر سعی کردیم تا نسبت به راهاندازی نمایندگی این مجموعه در اردبیل موفق عمل کنیم.
مدیر نمایندگی هلدینگ دروازه صلح ملل استان اردبیل بیان کرد: اعتقاد راسخ داریم که با تلاش مؤثر این مجموعه به اهداف مورد نظر در توسعه همهجانبه صنعت گردشگری دست پیدا کرده و زمینهساز حضور گردشگران در نگین تحول آفرین گردشگری کشور و به عنوان مقصد گردشگران بیشمار باشیم.