آژانس خبری اردبیل : به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مهدی نیکسیرت عصر امروز در جریان بازدید از روند توسعه بیمارستان سبلان اردبیل اظهار داشت: با همت دولت مردمی تلاش کردیم تا تعداد تختهای بیمارستانی سبلان و ارس را تا ۱۲۸ تخت افزایش دهیم. وی از شروع طراحی و اجرای این برنامه در ۲ بیمارستان […]
آژانس خبری اردبیل :
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مهدی نیکسیرت عصر امروز در جریان بازدید از روند توسعه بیمارستان سبلان اردبیل اظهار داشت: با همت دولت مردمی تلاش کردیم تا تعداد تختهای بیمارستانی سبلان و ارس را تا ۱۲۸ تخت افزایش دهیم.
وی از شروع طراحی و اجرای این برنامه در ۲ بیمارستان سبلان اردبیل و ارس پارسآباد خبر داد و تصریح کرد: بیمارستان سبلان اردبیل قرار است از ۱۶۰ تخت به ۲۵۶ تخت افزایش پیدا کند که یک افزایش ۹۶ تختی را در این بیمارستان شاهد خواهیم بود.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل به هزینه سنگین افزایش هر تخت بیمارستانی تا هفت میلیارد تومان اشاره کرد و گفت: امیدواریم به سرعت افزایش تخت بیمارستانی را در سبلان اردبیل شاهد باشیم که ما در مرکز استان با تراکم بیمهشدگان به تعداد ۳۳۸ هزار بیمه شده اصلی و تبعی روبهرو هستیم.
نیکسیرت از افزایش ۳۲ تخت به تعداد تختهای بیمارستان ارس پارسآباد اشاره کرد و افزود: تعداد تختهای این بیمارستان از ۴۶ تخت به ۶۴ تخت افزایش یافت و قرار است تا ۹۶ تخت نیز توسعه پیدا کند.
وی به افتتاح طرحهای عمرانی و درمانی تأمین اجتماعی در روزهای گذشته اشاره کرد و ادامه داد: درمانگاه عمومی و تخصصی سبلان در چهار هزار و ۵۰۰ متر مربع و با صرف اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در شهرستان نمین نیز با سرمایهگذاری ۱۰۰ میلیارد تومان درمانگاه عمومی در سه هزار متر مربع اجرایی و عملیاتی شد تا برای ۴۶ هزار بیمه شده این شهرستان امکان ارائه خدمات رایگان فراهم آید.
نیکسیرت اضافه کرد: این درمانگاهها از صبح تا عصر آماده ارائه خدمات هستند و شامل بخشهای داروخانهای، پزشک عمومی، پرستاری، تزریقات و مامایی است.
وی به بازسازی بخش اطفال و ارتقای آن به هتلینگ خبر داد و بیان کرد: برای این ارتقا و بازسازی ۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل در ادامه سخنان خود یادآور شد: بهسازی تأسیسات بیمارستان سبلان اردبیل با ۵۰ میلیارد تومان و بیمارستان ارس پارسآباد با ۲۰ میلیارد تومان اجرایی شده تا شاهد بهبود روند خدماترسانی به بیمهشدگان باشیم.
نیکسیرت به شاخصهای توسعه بیمارستانی و درمانگاهی اشاره کرد و گفت: در مناطقی که ۲۰ هزار بیمه شده داشته باشند درمانگاه عمومی، ۴۰ هزار بیمه شده درمانگاه تخصصی، ۸۰ هزار بیمه شده پلی کلینیک و تا ۲۰۰ هزار بیمه شده نیز امکان احداث بیمارستان مهیا است.
وی تعداد تحت پوششهای تأمین اجتماعی استان را ۶۳۰ هزار نفر اعلام کرد و افزود: علاوه بر اردبیل و پارسآباد، قرار است در مشگینشهر نیز بیمارستانی مجهز راهاندازی شود.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل به توسعه خدمات الکترونیکی در کنار نسخهنویسی الکترونیکی اشاره کرد و ادامه داد: در بحث نوبتدهی درمانگاهها و مراکز بیمارستانی نیز شرایط الکترونیکی مهیاست تا امکان وقتگیری برای پزشکان متخصص و فوق تخصص فراهم آید.
نیکسیرت به جذب ۲۰ متخصص در یک سال گذشته اشاره کرد و گفت: در حال حاضر بهترین امکانات و شرایط برای ارائه خدمات عمومی و تخصصی فراهم است و هیچ کمبودی را در تأمین پزشک فوق تخصص یا تخصص شاهد نیستیم.