آژانس خبری اردبیل : به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، ودود محمدی شامگاه چهارشنبه در جمع اهالی رسانه و خبرنگاران در خلخال اظهار داشت: ساماندهی ساختار نیروی انسانی شهرداری خلخال را با چارت سازمانی هدفگذاری کرده و نسبت به جذب ۴۰ نفر نیروی جدید خدماتی اقدام کردیم تا بتوانیم به ساکنان این منطقه ارائه خدمات […]
آژانس خبری اردبیل :
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، ودود محمدی شامگاه چهارشنبه در جمع اهالی رسانه و خبرنگاران در خلخال اظهار داشت: ساماندهی ساختار نیروی انسانی شهرداری خلخال را با چارت سازمانی هدفگذاری کرده و نسبت به جذب ۴۰ نفر نیروی جدید خدماتی اقدام کردیم تا بتوانیم به ساکنان این منطقه ارائه خدمات مناسبی را شاهد باشیم. در این سه سال حتی یک متر زمین نفروختیم بلکه سعی ما بر این بوده تا در بخشهای مختلف از فضای سبز گرفته تا آتشنشانی جذب نیرو و پرداخت حقوق و مزایای پرسنل را در موعد مقرر انجام دهیم.
شهردار خلخال گفت: با دریایی از بدهی شهرداری را در بهمن ماه سال ۱۴۰۰ تحویل گرفتیم در حالی که بودجه سال ۱۴۰۱ با ۲۰ میلیارد تومان در شورای شهر بسته شده بود و ما سعی کردیم در کنار تسویه بدهیها، بودجه شهرداری را با افزایش مناسب تحقق بخشیده و حق و حقوق کارگران و کارکنان را در کنار تسویه بدهی و اجرای برخی پروژهها مد نظر قرار دهیم. در سال ۱۴۰۱ بودجه شهرداری را در نقطه تحقق به ۷۰ میلیارد تومان رساندیم و در سال گذشته نیز بودجه شهرداری در مرحله تحقق به ۱۰۰ میلیارد تومان رسید.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: امسال بودجه شهرداری ۲۰۰ میلیارد تومان بسته شده ولی سعی میکنیم تا پایان سال این رقم به ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کند که ۴۰ درصد آن عمرانی و ۶۰ درصد جاری خواهد بود.
شهردار خلخال به پایین بودن عوارض پروانه در شهر خلخال اشاره کرد و ادامه داد: ۳۵ درصد افزایش عوارض پروانه را در ۲ سال اخیر شاهد بودیم که تلاش کردیم تا کارخانه آسفالت خلخال را با ۱۲۰ تن دوباره فعال کرده و کارگاه بتنریزی را نیز راهاندازی کنیم.
محمدی ضرورت بهرهبرداری شهرداری را از معدن دارای مجوز یادآور شد و اضافه کرد: تمام مراحل کار به انجام رسیده و امیدواریم با همکاری مسئولان قضایی و نظارتی شهرستان بتوانیم از کارخانه معدن بهرهبرداری لازم را انجام داده تا در تهیه مصالح کارخانه آسفالت مجبور به حمل مصالح از سایر مناطق نباشیم. به دلایل مختلف تاکنون اجازه برداشت مصالح از معدن داده نشده در حالی که ما با بهرهبرداری از این معدن میتوانیم به ظرفیت تولید کارخانه آسفالت که روزانه ۵۰۰ تن برآورد میشود، افزوده و زمینه آسفالتریزی معابر و کوچهها را فراهم کنیم.
شهردار خلخال از لایروبی، کانالکشی و دیوارچینی رودخانههای داخل شهر خبر داد و یادآور شد: خرید ماشینآلات مختلف، تفکیک زباله از مبدأ، تهیه ۳۰۰ باکس زباله برای راهاندازی در مناطق مختلف شهر و جذب سرمایهگذار بخش خصوصی از دیگر رویکردهای شهرداری خلخال در سالهای اخیر بوده است.
محمدی در ادامه تصریح کرد: پارک هفت هکتاری اللر باغی و زیباسازی میادین و راهاندازی المانهای مختلف از جمله اقدامات دیگر شهرداری خلخال بوده که زمینه زیبایی و مناسبسازی فضای شهری را به وجود آورده است. باید محورهای گردشگری در این شهرستان زمینه جذب سرمایهگذاران را با کیفیت مناسب فراهم کند که کلور – درام و تکمیل تونل میتواند در این زمینه گرهگشای مشکلات باشد.
وی با تقدیر از حمایتهای استاندار اردبیل از شهرداری ها خصوصا شهرداری خلخال افزود: متاسفانه تاکنون نه تنها حمایتی از سوی مدیریت بحران استانداری شاهد نبودیم بلکه احداث واحدهای نهضت ملی مسکن و سیلابی بودن منطقه ۱۷ میلیارد تومان به واحدهای مسکونی خلخال خسارت زده است.
محمدی در ادامه سحنانش خاطرنشان کرد: در ۲۰۰ نقطه شهر به دلیل فرسودگی شبکه آب و فاضلاب خسارت سه میلیارد تومانی به آسفالت را شاهد بودیم و ما سعی کردیم تا هدایت آبهای سطحی و لایروبی کانالهای داخل شهر را با سرعت بیشتری انجام دهیم. پروژه بزرگ هیروچایی نیز با ۳۰ میلیارد تومان در حال اجرا است و در کنار آن پیادهروسازی، احداث پل اللر باغی، پارک بانوان، توسعه فضای سبز، توزیع روزانه ۱۰۰ تن آسفالت در مناطق مختلف شهر خلخال و دیگر پروژههای عمرانی و خدماتی به نفع شهروندان اجرایی و عملیاتی شده است.
شهردار خلخال به افزایش بافت تاریخی خلخال از ۲۳ هکتار به ۱۰۰ هکتار اشاره کرد و ادامه داد: این افزایش قابل توجیح نیست در حالی که ما سعی کردیم برای احیای بافت فرسوده سیاستهای تشویقی را در نظر بگیریم ولی ضرورت دارد مسئولان نیز به وعدههای خود در قالب مصوبات جلسات مختلف عمل کنند تا ما بیش از این شرمنده مردم در کارهای عمرانی و خدماتی نباشیم.