آژانس خبری اردبیل : به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سید حامد عاملی عصر یکشنبه در آیین رونمایی از واگذاری ۲۹۱ دستگاه ماشینآلات سبک و سنگین راهداری به دهیاریهای استان اردبیل گفت: اولویت اساسی ما در توسعه روستاها رشد اقتصادی و عمرانی آنهاست که در کنار توسعه اقتصادی، باید روند رو به رشدی را در […]
آژانس خبری اردبیل :
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سید حامد عاملی عصر یکشنبه در آیین رونمایی از واگذاری ۲۹۱ دستگاه ماشینآلات سبک و سنگین راهداری به دهیاریهای استان اردبیل گفت: اولویت اساسی ما در توسعه روستاها رشد اقتصادی و عمرانی آنهاست که در کنار توسعه اقتصادی، باید روند رو به رشدی را در تجهیز و امکانات روستاها شاهد باشیم.
وی از هدفگذاری دولت و جهاد سازندگی برای آبرسانی به ۴۵۴ روستا خبر داد و تصریح کرد: از این رقم در بحث آبرسانی روستاها ۳۰۰ روستای اردبیل از آب شرب پایدار بهرهمند شده و برنامهریزی برای تکمیل آبرسانی به روستاهای باقیمانده ادامه دارد.
رئیس شورای برنامهریزی و توسعه استان اردبیل بهسازی و آسفالت راههای روستایی اردبیل را یادآور شد و گفت: در اقتصاد روستا آب و کشاورزی مؤلفه اصلی توسعه است و در استان اردبیل بنا داریم تا با سوق دادن روستا به سمت تولید ثروت، بتوانیم درآمد پایدار مردم را افزایش داده و اقتصاد رو به رشدی را برای مردم فراهم کنیم.
استاندار اردبیل از آبگیری سد کوثر بعد از ۱۸ سال خبر داد و افزود: در سه سال گذشته با بهرهبرداری از سه سد بزرگ اردبیل، مردم از نعمات این سدها در بحث زراعت و کشاورزی بهرهمند شدهاند.
وی سد عمارت را یکی از مهمترین سدهای استان در رونق کشاورزی شمال اردبیل توصیف کرد و یادآور شد: به رغم تمام مشکلات موجود، سد خداآفرین با هدف آبیاری ۳۶ هزار و ۷۰۰ هکتار اراضی آبی به بهرهبرداری رسید که در تولید ثروت فراوان برای مردم به ویژه در استان اردبیل حائز اهمیت است.
استاندار اردبیل توانمندسازی دهیاریها را در راستای توسعه روستاها مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: واگذاری ۳۰۰ دستگاه ماشینآلات سبک و سنگین به دهیاریها نمونه بارز اقدام دولت برای توسعه روستایی در کشور است.
عاملی با بیان اینکه در بحث درآمد خانوارهای روستایی، اردبیل تا سال ۱۴۰۰ رتبه ۲۰ کشور را دارا بود، بیان کرد: طبق آمار مرکز آمار کشور در حال حاضر با رشد ۱۱ پلهای درآمد خانوارهای روستایی، اردبیل به رتبه ۹ ارتقا یافته است.
رئیس شورای برنامهریزی و توسعه استان اردبیل اضافه کرد: در سال ۱۴۰۰ بر اساس اعلام مرکز آمار ایران سرانه درآمد خانوارهای روستایی اردبیل ۸۰ درصد متوسط کشور بود که این رقم در حال حاضر به ۱۱۸ درصد ارتقا یافته است.
۲۰ پروژه عمرانی در شهرک صنعتی در حال انجام است
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل نیز در این آیین تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۲۰ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۵۰۰ میلیارد در شهرکها و نواحی صنعتی استان اردبیل در دست اجراست.
هاشم علایی از پایان عملیات آسفالتریزی باند رفت جاده دسترسی شهرک صنعتی شماره ۲ و پیشرفت بسیار مناسب عملیات بهسازی باند برگشت و لکهگیری برخی از معابر این شهرک صنعتی در کمتر از سه ماه خبر داد.
وی گفت: یکی از مشکلات حال حاضر شهرک صنعتی ۲ فرسودگی معابر و برخی از زیرساختهای آن است که برای رفع دغدغه و مطالبات به حق واحدهای تولیدی، عملیات بهسازی و آسفالت برخی از معابر و جاده دسترسی این شهرک صنعتی با اعتباری بالغ بر یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال از مردادماه سالجاری آغاز شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل با تشکر از تلاشهای استاندار و مسئولان استان در رفع مشکلات واحدهای تولیدی افزود: در طول سه ماه گذشته شاهد پیشرفت فیزیکی بسیار مناسب این پروژه بودیم به نحوی که در طول این مدت عملیات آسفالتریزی رویه اول باند رفت به پایان رسیده و اجرای زیرسازی برخی از معابر و باند برگشت آن نیز در حال انجام است.
علایی اجرای این حجم کار در این مدت کوتاه را بسیار مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: در طول ۲ سال گذشته شاهد اجرای پروژههای عمرانی مختلفی در شهرکهای صنعتی هستیم و در حقیقت شهرکهای صنعتی به کانون اجرای پروژههای عمرانی تبدیل شده و در حال حاضر بیش از ۲۰ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۵۰۰ میلیارد در شهرکها و نواحی صنعتی استان اردبیل در دست اجرا است.
وی اجرای این پروژه مهم زیرساختی را در تسهیل عبور و مرور واحدهای تولیدی بسیار مهم برشمرد و اضافه کرد: شهرک صنعتی ۲ با مساحت بیش از ۷۰۰ هکتار به عنوان بزرگترین و مهمترین شهرک صنعتی و قطب تولید اردبیل محسوب میشود که بخش اعظمی از اشتغال استان نیز در این شهرک صنعتی قرار دارد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل در ادامه بیان کرد: شرکت شهرکهای صنعتی به عنوان یک سازمان توسعهای، نقش بسزایی در توسعه صنعت استان دارد و با توجه به زیرساختهای ایجاد شده، شهرکهای صنعتی بهترین مکان ممکن برای حضور سرمایهگذاران است.
علایی یکی از مزایای حضور تولیدکنندگان در شهرکهای صنعتی را کاهش هزینههای ساخت و ساز برشمرد و یادآور شد: حضور در شهرکهای صنعتی به دریافت مجوزهای اولیه از ادارات مختلف نیازی ندارد چون که این کار قبلا توسط شرکت شهرکهای صنعتی انجام شده است و با توجه به زیرساختهای ایجاد شده و استفاده از خدمات مشترک، موجبات کاهش هزینههای سرمایهگذاری را فراهم کرده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل تأمین امکانات زیربنایی در شهرکهای صنعتی را یکی از وظایف مهم و اصلی این شرکت برشمرد و تصریح کرد: حرکت در راستای تحقق شعار سال و رفع موانع تولید از مهمترین برنامههای این شرکت است که با استفاده از تمامی ظرفیتهای ممکن تلاش میکنیم زمینههای حل مشکلات سرمایهگذاران و رشد و شکوفایی هر چه بیشتر صنعت استان فراهم شود.