آژانس خبری اردبیل : به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، محمدعلی پهناور پیش از ظهر چهارشنبه با حضور در دفتر خبرگزاری تسنیم و با گرامیداشت روز خبرنگار، از اصحاب رسانه و خبرنگاران به عنوان تلاشگران و مجاهدان مسیر روشنگری و شفافسازی امور یاد کرد. وی به عملکرد ۹ ماهه خود در ورزش و جوانان اشاره […]
آژانس خبری اردبیل :
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، محمدعلی پهناور پیش از ظهر چهارشنبه با حضور در دفتر خبرگزاری تسنیم و با گرامیداشت روز خبرنگار، از اصحاب رسانه و خبرنگاران به عنوان تلاشگران و مجاهدان مسیر روشنگری و شفافسازی امور یاد کرد.
وی به عملکرد ۹ ماهه خود در ورزش و جوانان اشاره کرد و گفت: اصلیترین محور فعالیت ما توسعه زیرساختها در بخش ورزش بوده که سعی کردیم در کنار مولدسازی، بودجه عمرانی ورزش را چندین برابر افزایش دهیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل تصریح کرد: بودجه عمرانی ورزش از ۵۴ میلیارد تومان به ۱۲۰ میلیارد تومان افزایش یافت و در کنار آن از محل مسئولیت اجتماعی وزارت نفت با پیگیری نمایندگان موفق شدیم ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیز برای توسعه زیرساختهای ورزش روستایی جذب کنیم.
پهناور افزود: ۲۰ میلیارد تومان از این مبلغ اواخر سال گذشته جذب و ۳۰ میلیارد تومان نیز قرار است امسال به تکمیل زیرساختهای ورزش روستایی و مناطق محروم اختصاص پیدا کند.
وی از ۲ برابر شدن اعتبارات ملی در حوزه عمرانی ورزش استان خبر داد و خاطرنشان کرد: مولدسازی فرصتی استثنایی به وجود آورده تا ورزش و جوانان بتواند پروژهها و طرحهای نیمهتمام معطل مانده از سالهای گذشته را به سرانجام برساند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل اضافه کرد: در حوزه مولدسازی فروش سه فضا و کاربری ورزشی با ۳۵۰ میلیارد تومان در اولویت قرار گرفته که این رقم هفت برابر بودجه مصوب ورزش استان است.
پهناور بیان کرد: با فروش این سه پروژه که شامل ساختمان ورزش و جوانان اردبیل جلوی تختی و قطعه زمینی در حافظ با کاربری ورزشی است که امکان تکمیل پروژههای نیمهتمام ورزشی از جمله سالن اسکیت سرپوشیده، دفتر مشترک هیأتهای ورزشی و خانه جوان در شهرک کوثر فراهم میآید تا ما بتوانیم این طرحهای نیمهتمام را در سایه منابع جذب شده از محل مولدسازی به سرانجام برسانیم.
وی در ادامه یادآور شد: عده ای از روی عناد و یا شاید بیخبری دنبال فضاسازی کاذب در این زمینه هستند در حالی که این فضاهای ورزشی سالها است بلاتکلیف و با کاربری ورزشی به حال خود رها شده بود که با مولدسازی و فروش آن با تغییر کاربری تجاری و خدماتی سعی بر این است تا در حوزه ورزش بتوانیم پروژههای نیمهتمام را از این منابع به سرانجام برسانیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل تصریح کرد: توافق کردیم که در مدت ۲ سال، ۴۰۰ میلیارد تومان با همت بخش خصوصی صرف ساخت و تکمیل پروژههای عمرانی شود که این امر با هدف اعتمادآفرینی در بین سرمایهگذاران انجام شده است.
پهناور گفت: با جذب سرمایهگذاران و هزینهکرد ۴۰۰ میلیارد تومانی امیدواریم سرانه ورزشی در استان اردبیل نیز ارتقا پیدا کند.