آژانس خبری اردبیل : مهدی داوری در گفتگو با خبرنگار تسنیم از اردبیل اظهار داشت: در قالب این هیئتها سعی بر این است تا مشکلات استان در حوزههای مختلف از نارسایی در حوزه آب و نان گرفته تا بخشهای عمرانی و کاهش آسیبهای اجتماعی به صورت علمی و کارشناسی مورد بررسی قرار گرفته و راهکار […]
آژانس خبری اردبیل :
مهدی داوری در گفتگو با خبرنگار تسنیم از اردبیل اظهار داشت: در قالب این هیئتها سعی بر این است تا مشکلات استان در حوزههای مختلف از نارسایی در حوزه آب و نان گرفته تا بخشهای عمرانی و کاهش آسیبهای اجتماعی به صورت علمی و کارشناسی مورد بررسی قرار گرفته و راهکار درست از سوی هیئتهای اندیشهورز ارائه شود.
وی خاطرنشان کرد: این هیئت که متشکل از نخبگان استان در حوزههای مختلف است سعی میکنند تا با بهرهگیری از تجربیات سایر استانها و حتی خارج از کشور و استفاده از ظرفیت پژوهشهای انجام شده به حل مشکلات استان کمک کرده و پیشنهادات راهگشای خود را ارائه کنند.
رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل بیان کرد: با حمایت معاونین استاندار به ویژه مدیرکل امور اجتماعی استانداری این هیئت اندیشهورز سعی میکنند تا به کاهش آسیب طلاق، اعتیاد، فقر و سایر آسیبهای اجتماعی کمک کرده و در زدودن آثار آنها کمر همت ببندند.
داوری از تشکیل بانک اطلاعاتی نخبگان استان خبر داد و گفت: ما در سالهای گذشته آمار پراکنده ۸۰۰ نفر را در این حوزه داشتیم که یک آمار متقن نبوده ولی سعی میکنیم با شناسایی و ثبت اطلاعات نخبگان در این زمینه شایسته عمل کنیم.
وی به اثرگذاری مطلوب نخبگان در حوزههای تصمیمگیری و تصمیمسازی اشاره و تصریح کرد: بهرهگیری از ظرفیت نخبگان میتواند گرهگشای مشکلات و نارساییها باشد.
رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل به اجرای طرح شهیدان احمدیروشن و فخریزاده اشاره کرد و افزود: طرح هسته مسئلهمحور دانشجویی در دانشگاههای استان در حال اجراست که در قالب این طرح از ایدههای نو و خلاق و همچنین اختراعات و ابتکارات با هدف توانمندسازی نظام علمی حمایت میکنیم و تلاشمان بر این است تا در قالب این طرح از دانشجویان و جوانان نخبه و پژوهشگر حمایتهای لازم را انجام دهیم.