به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از استان اردبیل، یوسف باقرزاده معاون شهرسازی و معماری راه و شهرسازی استان اردبیل در جلسه کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیطزیست استان که با حضور اعضای کارگروه در سالن شهید بهشتی استانداری اردبیل برگزار شد اظهار داشت: در سال گذشته ۹ جلسه کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیطزیست استان برگزار و در خصوص ۲۰۷ پرونده ارجاعی به دبیرخانه جهت احداث در خارج از محدوده و حریم بررسی و تصمیمگیری شده است.
وی گفت: در این راستا طی ۹ جلسه برگزار شده در سال گذشته در کمیته فنی و کارشناسی کارگروه تخصصی امور زیربنایی و شهرسازی ۷۸ پرونده ارسال مربوط به شهرهای استان مطرح و بررسی شده است.
معاون شهرسازی و معماری راه و شهرسازی استان اردبیل به جلسات برگزار شده در سال جاری اشاره و خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری ۲ جلسه با بررسی ۴۶ پرونده ارجاعی با حضور اعضای کارگروه جهت احداث در خارج از محدوده و حریم بررسی و تصمیمگیری شده است.
باقرزاده ادامه داد: برگزاری ۳ جلسه ویژه کمیته فنی و کارشناسی کارگروه تخصصی امور زیربنایی و شهرسازی استان اردبیل با بررسی و رسیدگی به ۴۹ پرونده توسط کارشناسان عضو از دیگر اقدامات معاونت شهرسازی و معماری راه و شهرسازی استان اردبیل از ابتدای سال جاری تاکنون بوده است.
وی اظهار داشت: پروندههای مطروحه در این جلسات مربوط به شهرهای گرمی، انگوت، نیر، کوثر، نمین، مشکینشهر، خلخال، سرعین و اردبیل است.
معاون شهرسازی و معماری راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: در راستای توسعه زیرساختهای گردشگری، کارآفرینی و اشتغالزایی، مجتمع گردشگری عمومی، محصولات و فرآوردههای آرایشی و پوست و مبلمان خانگی چوبی در سطح شهرستان اردبیل از جمله پروندههای ارجاعی به کارگروه است.
باقرزاده به برخی پروندههای مطرح شده در شهرستانها اشاره کرد و گفت: درخواست کاربری پرورش ملکه زنبورعسل در شهرستان گرمی، شستشو و دانهبندی شن و ماسه و پرواربندی گوساله در شهرستان نیر، مصالح سنگی ساختمانی دانهبندیشده در شهرستان نمین و انواع پالت چوبی در شهرستان خلخال مطرح و بررسی شده است.
وی ورود به محدوده شهر اردبیل جهت اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شهرک نفت اردبیل را از پروندههای دیگر مطرح شده در این جلسات عنوان کرد و ادامه داد: نقش کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیطزیست در توسعه و پیشرفت استان تأثیر بسزایی داشته و با برنامهریزیهای صورت گرفته پروندههای ارجاعی به کارگروه مورد بررسی قرار گرفته میگیرند.